Η επιστήμη πλέον αναγνωρίζει ότι η μουσικοθεραπεία βοηθά. Ωστόσο, στην Ελλάδα η μουσικοθεραπεία δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένη από το κράτος και δεν επιχορηγείται από αυτό. Έτσι, παρότι η μουσική είναι τόσο εύκολα προσβάσιμη, στην Ελλάδα της κρίσης, δυστυχώς ωφελούνται μόνο όσοι μπορούν να πληρώσουν ιδιωτικά για τις θεραπείες τους.


Στόχος μας είναι να κάνουμε τη μουσικοθεραπεία διαθέσιμη σε όσους περισσότερους ανθρώπους τη χρειάζονται, αναζητώντας πόρους υλοποίησης κλινικών και ερευνητικών προγραμμάτων για ένα μεγάλο εύρος κλινικών πληθυσμών και ευπαθών ομάδων.


Οι πόροι για την υλοποίηση των στόχων μας προέρχονται από δωρεές και χορηγίες ευαισθητοποιημένων πολιτών και φορέων. Αν θέλετε να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και το έργο μας μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας (τηλ. 210 802 5536) ή μέσω των ακόλουθων τραπεζικών λογαριασμών:


Τράπεζα ALPHA BANK
Λογαριασμός: 184 00 2002 008948
ΙΒΑΝ: GR32 0140 1840 1840 0200 2008 948
BIC: CRBAGRAA
Δικαιούχος: SONORA-Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας


Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR76 0172 0140 0050 1407 2595 164
Δικαιούχος: SONORA-Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας


Μετά την κατάθεση σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας στείλουμε μια ευχαριστήρια επιστολή και την απόδειξη της δωρεάς σας.


Αν ενδιαφέρεστε να χρηματοδοτήσετε ως χορηγός συγκεκριμένο έργο μουσικοθεραπείας προτεινόμενο από εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email. Η SONORA ακολουθεί δράσεις προβολής των χορηγών της, καθ’ όλο το διάστημα υποστήριξης της λειτουργίας της.


Η ευαισθητοποίηση σας είναι εξαιρετική συμβολή στο έργο μας!


Γίνε Φίλος


Οι «Φίλοι» της Sonora στηρίζουν το έργο μας έναντι ετήσιας συνδρομής ύψους 15 ευρώ.


Η ετήσια συνδρομή τους εξασφαλίζει ειδική τιμή συμμετοχής σε εκδηλώσεις και σεμινάρια, καθώς και ενημέρωση σε μορφή ηλεκτρονικών newsletter ανά τρίμηνο.


Αν επιθυμείτε να γίνετε «Φίλος» της Sonora, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ εδώ.