Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1990. Σπούδασε Πιάνο και έλαβε το πτυχίο της στα Ανώτερα Θεωρητικά από το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης. Συνέχισε τις μουσικές της σπουδές στο University of Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου, απ’όπου αποφοίτησε το 2012 με κατεύθυνση στη Μουσική Ψυχολογία. Το 2016 ολοκλήρωσε το διετές μεταπτυχιακό Μουσικοθεραπείας του Anglia Ruskin University στο Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου. Από το 2015 εκπαιδεύεται στη μέθοδο δεκτικής Μουσικοθεραπείας Guided Imagery and Music (GIM), με εκπαιδεύτρια και επόπτρια την Ευαγγελία Παπανικολάου.

Ως μουσικοθεραπεύτρια, έχει εργαστεί με παιδιά και ενήλικες με διαταρραχές του αυτιστικού φάσματος (Resources for Autism, London), καθώς και με ενήλικες με μαθησιακές και αναπτυξιακές διαταρραχές (Artworks, Cambridge).

Από το 2017 ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως μουσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικές συνεδρίες, και ως καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών μουσικής.

Είναι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών (ΕΣΠΕΜ) και του European Association of Music and Imagery (EAMI).